hungaropoliticus

Egy magyar közélettel foglalkozó blog. Remélem nem csak +1 a sok ezernyihez, hanem egyedire fog sikerülni. Józan, higgadt, realista szemmel.

Friss topikok

Linkblog

Kis ország kicsinyes politikája

2009.03.30. 12:21 - lawpol

Címkék: orbán gyurcsány kormány miniszterelnök

Külön kérésre öncenzúrát gyakorlok, így az eredeti bejegyzést negyedszerre is átírtam. Ennyi maradt belőle:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://politicushungaricus.blog.hu/api/trackback/id/tr51034948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lawpol 2009.03.31. 02:15:27

@ExodusMark - www.exodusmark.blog.hu:

A korábbi blogomon megírtam erről a véleményem. A Jobbik sem különb a MIÉP-nél. Le fog ereszteni. Jól felismerhető a valódi cél, a valódi mozgatóerő. Még csak komolyan sem tudom venni. Sem szélsőjobboldalinak, sem jobboldalinak, sem konzervatívnak, sem nemzetinek, sem radikálisnak, sem nemzeti radikálisnak nem tudom tekinteni. MIÉP-hez hasonlóan egy politikai űrt akar betölteni, korszerűtlen módszerekkel és ügyetlen kommunikációval. Ugyanazokat a hibákat követi el, mint Csurka. Annyi egyedül a különbség, hogy a MIÉP már lefutóban van, míg a JOBBIK még felfutóban van.
Kérdeztem is az egyik JOBBIK-hívő ismerősöm, hogyha annyira EU-ellenes a Jobbik, akkor miért akar az EU-ba képviselőt küldeni? Ha nem értek egyet egy rendszerrel, akkor annak semmilyen módon nem akarok a része lenni. Folytathatnám tovább, de felesleges. A Jobbik-hívő olyan, mint a MIÉP-es: amíg nem látja a Nagy összeomlást, addig vakon hisz. Ugyanúgy engedi, hogy más gondolkodjon helyette, mint egy Gyurcsány-hívő, Orbán-hívő vagy Csurka-hívő.
Én kellemetlenül érezném magam, ha valaki más kiállna szónokolni és megmondaná nekem, hogy mit is gondolok. Lehet, hogy az összes politikai vezető ilyen, de pont ez az amivel én nem értek egyet.
süti beállítások módosítása